Реінкарнація душі

Реінкарнація душі


Хтось вірить, хтось ні, але вчені довели без віри, що реінкарнація душі існує і це науково доведено і підтверджено в багатьох наукових виданнях. Тому не потрібно вірити, потрібно просто доводити все на практиці і підтверджувати чіткої логікою і діями. Тіло не може жити вічно і тому є сила, яка створила наше тіло, її часто називають Богом, природою, творцем, душею істинним я і так далі.


У статті ви дізнаєтеся, що реінкарнація душі існує і чому це так важливо знати сьогодні кожному, хто хоче прожити життя усвідомлено і знаючи що його чекає після смерті і під час життя. Адже вчені довели, що випадковості в нашому світі не випадкові і всьому є чітка логіка і наукові підтвердження. Не існує віри або фантастики. Якщо чогось не можна довести науково, то це або ілюзія, або поки ще немає способів це довести.


Що таке реінкарнація душі

Багато хто не знає, але реінкарнація душі – це переміщення душі з одного тіла в інше. Душа не дається людині від народження і не купується після смерті. Всі люди живуть на початку життя без душі, але коли вони починають думати про сенс життя, починають осягати нове світогляд, в них вселяється частина душі і коли вони продовжують шукати, то знаходять свою душу і починають її розвивати своїми думками і бажаннями. Якщо людина розвинув свою душу і відчуває себе в ній, то під час життя тіла і після його смерті людина все одно відчуває себе в душі. Дізнайтеся: скільки важить душа.


Реінкарнація душі і тіла

Також існує реінкарнація душі і тіла, це коли тіло вмирає, властивості його енергії, які він розвинув під час цього земного життя, переходять в нове тіло, яке схоже на старе своїми властивостями характеру. Адже чому діти народжуються з природним характером, навіть коли батьки його ще не встигли почати виховувати. Все це природні властивості характеру перейшли саме з минулого життя, це різко можна помітити, коли дитина починає проявляти свій характер і поступово його показує ще сильніше.


Якщо людина не знаходить і не розвиває душу, то у нього її і не буде. Він просто буде переміщатися з одного тіла в інше, поки не почне думати про своє сенс життя, почавши шукати душу. Коли людина знаходить душу ще за життя тіла, розвиває її і починає відчувати себе в ній, то навіть після смерті тіла, він знаходитися в душі і йому більше не потрібно повертатися в цей Світ. Дізнайтеся: переселення душ.


Не у всіх є душа

Тому реінкарнація душі . існує тільки для тих, хто знайшов душу і розвиває її. Але багато хто плутає душу зі своїми властивостями енергії. Душа – це джерело енергії, а енергія, і її властивості – це і є ми, а тіла це просто машини, які управляються нами при бажанні, або душею, яку ми поки не знайшли.


Реінкарнація тілесної оболонки, звичайно, є, тому що енергія людини вічна і непорушна. Якщо людина розвинув в собі негативну енергію, то в новому тілі він отримає ті ж негативні властивості характеру і енергії. Але якщо людина виправив себе і свою енергію, то в новому тілі, він отримає те, чого домігся сам в минулому житті. Ми самі себе заохочуємо або караємо своїми вчинками, думками і розвитком.


Коментарі

Comments are closed.