Скільки коштує охрестити дитину в г.Орле

Обговорення

Людмила. приготуватися до сповіді – це значить покаянним поглядом окинути своє життя, свою душу, проаналізувати свої справи і думки з точки зору заповідей Божих, (можна записати на листок, щоб не забути під час сповіді) помолитися Господу про прощення гріхів і дарування істинного покаяння. Як правило, за період після останньої сповіді. Але можна сповідати і минулі гріхи – або раніше через забудькуватість або помилковому сором НЕ висповідані, або висповідані без належного каяття, механічно. При цьому потрібно знати, що щиро сповідатися гріх завжди і необоротно прощається Господом, в цій непохитності – зміст Таїнства. Однак це не означає, що гріх повинен бути забутий, – немає, він залишається в пам’яті для смирення і охорони від майбутніх падінь; він може ще довго турбувати душу, як може турбувати людину зажівшая рана, – вже не смертельна, але ще відчутна. В цьому випадку сповідувати повторно гріх можна для уміреніе душі, але не обов’язково, так як він вже прощений.
В нашому храмі таїнство покаяння відбувається щодня, ввечері о 16.00 до початку вечірнього богослужіння і під час Божественної літургії о 9.00

До таїнства Святого Причастя необхідно себе підготувати молитвою, постом і покаянням.
-Дотримання Поста перед Причастям (1-3 днів)
– відвідування вечірнього богослужіння напередодні Причастя
-прочтеніе певного молитовного правила ;
-Перед Причастям необхідна сповідь – ввечері чи, або вранці, перед літургією.

Для молитовної підготовки до Святого Причастя потрібно прочитати три канону:
– канон покаянний до Господа нашого Ісуса Христа,
– канон молебний до Пресвятої Богородиці,
– канон Ангелу Хранителю
– і Послідування до Святого Причастя.
Після півночі вже не їдять і не п’ють, бо прийнято приступати до таїнства Причастя натщесерце.
У день Святого Причастя треба поводитися благоговійно і пристойно, щоб «гідно зберегти в собі Христа прийнятого».
В нашому храмі таїнство причастя відбувається кожен день за божественною літургією, крім санітарних днів.

Юленька. Перш за все, хресний повинен бути віруючим і воцерковленою людиною, який може виховати свого восприемника в православній вірі. Хрещеним може бути і одна людина, бажано, тієї ж статі, що і охрещуваний. Якщо хресних двоє, то вони за правилами Церкви не повинні перебувати у шлюбі і не вступати в нього в майбутньому.

Здравсдтвуйте Скажіть будь ласка у мене мама хворіє і вона хотіла б у Вас пособороваться.Ей можна наприклад на Вербну неділю ісповедоваться.а в середу о 17.30 приїхати на Соборованіе.А то вона не зможе простояти з 14.00 сповідь і вечірню службу .А перед Собораваніем можна їй поїсти (у неї цукровий діабет Спасибі.

Лія. Здраствуйте Якщо ваша мати буде причащатися на наступний день після Соборування, тоді ви можете привести маму відразу на соборування, а на наступний день перед причастям вранці ісповедаться.Вкушать їжу перед Соборуванням-разрешается.На Св.прічастіе підходити підготовленим і натщесерце.

Comments are closed.